Trubadur

Remi Brevik underholder med akustisk gitar og vokal og presenterer et variert og spennende repertoar som fremføres med stor innlevelse og et særegent og sterkt personlig preg.

Det serveres låtmateriale i sjangeren pop, rock, soul, blues og visesang. Allsang, partylåter, populærmusikk, tidløse klassikere samt herlige perler og hits fra 60-70-tallet og helt frem til i dag.

Remi Brevik er en erfaren artist som har utført trubaduroppdrag siden tidlig 90-tallet og har også lang erfaring i bandsammenheng. Med stor spilleglede og sin særegne, personlige akustiske tolkning skapes det garantert god stemning til arrangementet, firmafesten, jubileet, båtturen eller som pubunderholding.

Er det ønskelig med duo, trio eller kvartett lar det seg også gjennomføre. Duo med kassegitar og sang eller fullt band i et klassisk powertrio-oppsett med trommer, bass og gitar.

Pris og booking på forespørsel.

I bandsammenheng og som soloartist har Remi Brevik 2 album- og flere single-utgivelser bak seg. I 2007 kom albumet «Always look up» med et variert repertoar og låtmateriale i sjangeren akustisk visesang, blues og rock. I 2011 kom oppfølgeren «AllConnected» som har en røffere rockeprofil med melodiøs, riffbasert rock. 3 singler ble utgitt i 2013.

Trenger dere trubadur til arrangementet? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.